Over mij

Hi, ik ben Johan Hazenbroek! Fulltime bedenker, designer en kleur-en interieuradviseur uit Rotterdam

Inmiddels werk ik ruim 10 jaar als allround designer in de online dienstverlening met focus op beleving, conversie en gebruiksvriendelijkheid. Dat houdt in dat ik weet hoe ik typografie, vorm en kleur in moet zetten om de juiste ervaring te creëren en de juiste doelen weet te behalen. Dit doe ik naar zowel consumenten, als naar bedrijven.

Op dit moment help ik aangesloten bedrijven van Solvari (een onafhankelijk bouw- en verbouwplatform) potentiële klanten te genereren die zij direct kunnen opvolgen en monitoren in de klantomgeving. Een continu proces van optimalisatie, monitoring, communicatie naar alle stakeholders en UI/UX design. Daarnaast help ik mijn marketingcollega’s bij het bedenken van campagnes om de juiste doelgroep(en) te bereiken en ben ik fulltime plaatjesmaker en huisfotograaf.

Op vrijdagen help ik ondernemers bij het visualiseren van hun merk of dienst. Hier varieert mijn werk tussen logodesign, brochures ontwerpen en fungeer ik als (creatieve) sparringpartner.

Dit is ook de dag dat ik nieuwe opdrachtgevers ontmoet en bezoek voor interieuradvies. Een – voor mij – natuurlijke uitbreiding van mijn aanbod. Ook hier staat de gebruiker centraal, namelijk: de bewoner(s). Alles in het teken van jouw wensen omtoveren tot een concreet advies of design waarin je direct je persoonlijkheid, merk of bedrijf herkent.

Vormgever, sparringpartner of interieuradvies nodig?

Neem vrijblijvend contact op via hi@johanhazenbroek of bel / WhatsApp me op 06 10 03 70 58.

Mijn doel is om interieuradvies laagdrempelig te maken en particulieren te ‘coachen’ om van hun huis een thuis te maken die hun persoonlijkheid weerspiegelt – voor ieder budget

Vaardigheden

Grafisch vormgeving, Illustratie, Logo design, Branding, Social media strategie, Interieuradvies, Kleuradvies, 3D-interieurontwerp (SketchUp)

Opleidingen

NIMA Marketingcommunicatie B (2012)
NIMA Communicatie A (2010)
Communicatie & Multimedia Design, Hogeschool Rotterdam (2008)
Fotografie minor, Willem de Kooning Academy (2008)
Product development minor, Hogeschool Rotterdam (2008)

Eleven Fourteen – blog van een interieurenthousiast

In 2013 begon ik Eleven Fourteen (label1114.nl), een plek om mijn enthousiasme voor creatief schrijven en interieur te delen, én een plek om mijn eigen interieurstijl te ontdekken. Die stijl heb ik inmiddels gevonden, hoewel ik nog ruimte maak voor andere invloeden. Ook heb ik de kans gekregen om samen te werken met merken, mijn netwerk vergroot en als kers op de taart: mijn eerste interieurproject binnengesleept!