Over mij

Vanaf een jaar of 3 geef ik de wereld om mij heen vorm. Met tekenen liet ik mij niet beperken tot papier, in het gras aan de dijk waar ik woonde zette ik helden en cartoons op armen en benen van de kinderen uit de buurt. Ik was de lokale tatoeëerder die je kon voorzien van een kleurrijk plaatje waar je (niet altijd) mee thuis kon komen. Tijdens de huttenbouw in ons dorp, schilderde ik thema’s op de ruwe pallets en planken waar elke hut mee stond als een huis en maakte posters voor iedereen die daar om vroeg.

Een carrière als tattoo-artist en schilder heb ik laten varen. Maar creativiteit is altijd mijn basis gebleven! Door mijn studie Communicatie & Multimedia Design bied ik meer beeld aan dan ooit tevoren. Op de kunstacademie leerde ik de juiste technieken om mijn eigen foto’s te schieten en na het afstuderen besloot ik mijn interesse in marketing te verrijken met een avondopleiding.

Lang verhaal kort: ik ben een veelzijdige designer met marketingkennis en de middelen om uniek beeld te creëren. Online en offline. Van social media templates tot complete huisstijl en van webdesign tot een compleet interieurontwerp. Alles met jou of jouw gebruiker centraal. Ik houd ervan om jouw visie te visualiseren, je Instagram stories te personaliseren en professionaliseren, mijn ‘ideeënfontein’ aan te zetten om mee te denken met je concept, droge tekst om te zetten in tekst die lekker wegleest… en zo kan ik nog wel doorgaan.

Naast die creatieve lifestyle heb ik een gezonde en gezellige levensstijl die zich uit in sporten, koken, wijnen met vrienden, nieuwe hotspots ontdekken, een wandeling door de stad maken of in de natuur. Ook trek ik me graag terug als een huismus met een goed boek of (ont)spannende serie.

Nieuwsgierig naar meer? Ik blog over mijn passie voor interieur op eleven fourteen, op Instagram deel ik mijn alledaagse leventje en op dribbble en Behance experimenteer ik met digitale trends en hersenspinsels. Wil je samenwerken? Neem contact met mij op!