Over mij

Hi, ik ben Johan, een visual / interaction designer en content creator uit Rotterdam met ruim 10 jaar ervaring op de teller.

Sinds 2013 werk ik bij Solvari waarbij ik als eerste in-house designer binnen de marketingafdeling de gebruikers en de huisstijl definiëerde. Ook richtte ik me in het begin op het schrijven van actieve content voor landingspagina’s om de bezoekers ‘aan de hand’ te nemen naar hun doel; oftewel: te converteren.

Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van de klantomgeving zodat aangesloten bedrijven eenvoudig potentiële klanten genereren en beheren. Daarnaast ben ik de creatieve vraagbaak en ideeënfontein voor mijn collega’s van sales en marketing.

Voor ik aan de slag ging in service design, liep ik stages bij creatieve bureau’s voor klanten zoals Roobol, Procter & Gamble, Connexxion, Bols en gemeente Rotterdam.

In 2012 schreef ik mijn creatieve diensten in bij de KvK. Sinds een paar maanden heb ik interieuradvies  aan mijn aanbod toegevoegd en help ik ondernemers en particulieren met interieurdesign. Een ietwat andere layout dan mijn online designs, maar met hetzelfde doel: de gebruikerservaring optimaliseren en personaliseren.

Ik word enthousiast van het creatief oplossen van vraagstukken en heb interesse in het gedrag van mensen. Door mijn kennis en ervaring in marketing houd ik naast gebruikersgemak ook commercie voor ogen bij projecten. Mijn kracht: ideeën eenvoudig vertalen naar schetsen, concepten en beeld.

Nieuwsgierig naar meer? Neem contact met mij op via hi@johanhazenbroek.nl en bel of WhatsApp naar 0610037058.