Over mij

Inmiddels werk ik ruim 9 jaar als allround designer voor bedrijven, freelancers en merken. Mijn kracht: het vertalen van jouw wensen (of problemen) naar een concreet advies met oog op de juiste beleving, conversie wanneer nodig en gebruiksvriendelijke websites en applicaties. Dat houdt in dat ik weet hoe ik typografie, vorm en kleur in moet zetten om de juiste ervaring te creëren en de juiste doelen weet te behalen.

In al mijn werk staat de gebruiker centraal. Want als bewoner ben je tenslotte ook de gebruiker van je woning en draait het om jouw (t)huis! Persoonlijkheid is de rode draad van mijn dienstverlening. Dat betekent: 1-op-1 contact, antwoord op vragen binnen 12 uur en ontvangst met goede koffie aan mijn eettafel. Ik sta voor duidelijke samenwerkingen en heb een netwerk van freelancers die ik inschakel wanneer nodig om kwaliteit en jouw succes te waarborgen!

Naast die creatieve lifestyle heb ik een gezonde en gezellige levensstijl die zich uit in sporten, koken, wijnen met vrienden, nieuwe hotspots ontdekken, een wandeling door de stad maken of in de natuur. Ook trek ik me graag terug als een huismus met een goed boek of (ont)spannende serie.

 

Vaardigheden & Software

Grafisch vormgeving, Illustratie, Logo design, Webdesign, Branding, Social media-strategie, Interieuradvies, Kleuradvies, 3D-interieurontwerp, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign,Adobe XD, SketchUp, Office 365