Over mij

Hi, ik ben Johan, een Rotterdammer(t) die de stad inruilde voor het Brabantse platteland.

Sinds oktober 2019 woon én werk ik in Brabant en geniet ik van gezelligheid met een zachte G. Bij BAS werk ik als UX designer op de marketingafdeling aan het optimaliseren van de gebruikerservaring van bestaande en nieuwe websites.

Voor ik bij BAS aan de slag ging heb ik kilometers gemaakt als visual designer binnen diverse marketingteams en bijgedragen aan het optimaliseren van websites, platforms en klantomgevingen. Ook heb ik ervaring in het creëren van content voor en managen van social media accounts, bloggen (wat ik nog steeds doe over mijn interieurenthousiasme), huisstijlontwikkeling en in het 3D visualiseren van ruimtes. Met een achtergrond in multimedia design en marketingcommunicatie weet ik altijd focus te behouden op de eindgebruiker.

Naast het optimaliseren en ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites geef ik interieuradvies. Een andere layout dan mijn online designs, maar met hetzelfde doel: een gebruiksvriendelijke ruimte vormgeven en personaliseren voor de eindgebruiker ;). In de overige tijd voed ik een Bernersennen pup op, geniet ik van de natuur, werk ik aan mijn tuinier-skills en zet ik grafische hersenspinsels om in illustraties.

Nieuwsgierig naar meer? Neem contact met mij op via WhatsApp of bel 0610037058.