Growth Creators China

Opdrachtgever: Lenhard Los, founder GrowthCreators
Disciplines: webdesign, WordPress, illustratie

Booming in China

Bekende klant, nieuwe opdracht. In 2014 creëerde ik voor Lenhard de huisstijl en de website voor GrowthCreators. Inmiddels is hij een expert in de Chinese markt en helpt hij bedrijven groeien door zaken te doen in China. Voor deze specifieke markt zocht hij een platform om zijn services te delen, dat werd een informatieve website. Voor nu in het Engels, maar de planning is dat de content ook snel in het Nederlands en Chinees beschikbaar is.

Van Power Point naar WordPress

Lenhard wist precies wat hij zocht en leverde zijn plan aan in Power Point tot in de kleinste details. Dat lijkt beperkend voor mij als designer, maar in tegendeel. Mijn creatieve brein maakte overuren voor het vinden van de juiste overlays voor de foto, de combinatie van kleuren en het juiste lettertype vinden en combineren. Alles om zijn aangeleverde content en wensen te gieten in een aansprekend geheel.

“Everything mobile”

Mobile is niet alleen hot in China, ook growthcreatorschina.nl is met zorg responsive gemaakt zodat de juiste informatie getoond wordt. De website is qua layout ingericht dat je er eenvoudig doorheen scrollt en de foto’s passend en zichtbaar zijn.