CrossFit Team Shirt

Elk jaar organiseert de CrossFit box ‘Wildhearts’ de CrossFit Club Games. Een competitie waar teams tegen elkaar (en zichzelf) strijden om de snelste tijd neer te zetten, of de meeste kilo’s te tillen. In 2016 ging ik als team captain van de ‘Rockstars’ ook de uitdaging aan en man, wat was dat tof!

In 2017 deed ik niet mee, maar werd ik wel gevraagd om het t-shirt te ontwerpen van ‘The Snag* Attackin’ Chalk Junkies’. Leuk!

Gekenmerkt met een knipoog

Het team had in de briefing meegenomen dat mijn naam ook op het shirt moest terugkomen. Persoonlijk vind ik dat weggelegd voor schilders, dus ik besloot mijn logo in een cirkel toe te voegen zoals een copyright. Subtiel, maar groot genoeg om te zien! 🐇

Het ruwe design

Krijt als oplossing voor de snags* die komen gaan tijdens de games, daar kon ik wat mee! Ik heb het ‘chalk’ nagebootst en ruw ook. En een uitsparing van de teamnaam in het ‘actieve’ lettertype Bangers – met uiteraard het trademark. Op de voorkant, in dezelfde ruwe stijl tekende ik een gespierde arm met een dumbbell en de naam van het teamlid. Net zoals bij alle andere teams, kreeg ook dit shirt het embleem van de clubgames op de mouw.

Terechte winnaars!

Uiteraard ben ik ze gaan aanmoedigen en dat, samen met het shirt, heeft ze geholpen naar een finaleplek!

*Snag is de term die staat voor een specifieke oefening die je vreselijk vindt om te doen. En geloof me, die heb je zat bij CrossFit 😉

 

Fotografie © Vivienne Magalie