Jup, dat ben ik! Ik passeerde deze muur en kon het niet laten om mezelf met deze inspirerende quote vast te leggen. De Rotterdamse 'can do' mentaliteit die ik ook vertegenwoordig. Ik maak graag dingen voor jou. Design dat niet alleen mooi is, maar ook werkt!

Meer over mij

Creatief sinds 1986 en altijd in voor een uitdaging! Ik drink mijn water plat, mijn koffie zwart en mijn wijn rood. Soms ben ik een lefgozer en drink ik een cappuccino ;) Daarnaast ben ik nieuwsgierig, gek op de kleur blauw en een tikkeltje plantverslaafd. Voor avontuur neem ik het liefst de benenwagen om nieuwe hippe tentjes te ontdekken. Rotterdam inspireert me continu. Ook ben ik fan van flauwe woordgrappen - die vaak tot de beste slogans leiden ;) En last but not least: ik houd van simpel én effectief design en pak het liefst lelijk design ter plekke aan!

Wat ik kan maken

Heb je geen logo? Dan maak ik er een voor je, misschien meteen een visitekaartje om aan je nieuwe contacten te geven. Toch liever online? Dan maak ik een website voor je, zodat geïnteresseerden je vinden tijdens hun online zoektocht. En als we dan toch bezig zijn, een mooi passend social media design zodat je huisstijl consistent wordt doorgevoerd en mensen je gaan herkennen.

Mijn veelzijdigheid is mijn kracht, en mijn brede aanbod de creatieve oplossing voor jouw vraagstuk of probleem.

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan zeker contact met me op! Dat kan met een eenvoudig telefoontje via 06 10037058 (WhatsApp) of mail naar hi@johanhazenbroek.nl.